torstai 29. toukokuuta 2014

Viime sunnuntai

Tässä tulee kuvapläyjäystä viime viikonlopusta ja parista niistä tapahtumasta, joista edellisessä postauksessa vinkkasin. Viime sunnuntaina suuntasimme siis ensin Portsaan, jossa järjestettiin katumarkkinat. Sää oli vähän sateinen, mutta pääsinpä ainakin käyttämään pinkkiä sateenvarjoa :)


Tämän kesän projektiksi olen ottanut maksimekon löytämisen, ja sellainen löytyikin vähän vahingossa kun poikkesin Porvoossa H&M:llä. Vielä haluaisin kuitenkin toisenkin maksipituisen mekon, joka olisi vähän kevyempää kangasta, tämä on trikoota.
Päivän lounas namnam!

Portsan jälkeen lähdimme kohti Kuralan Kylämäkeä. Ensimmäinen visiittini tähän kohteeseen, muttei taatusti viimeinen, niin hurmaava oli kesäinen perinnemaisema vanhoine rakennuksineen :) Kylämäessä järjestettiin siis vintage-teemainen tapahtuma, jossa oli musiikkia, yhteislaulua, muotinäytöstä, myyjäiset ja muuta mukavaa. Olimme kuitenkin liikkeellä vain sunnuntaina ja valitettavasti sen verran kiireisellä aikataululla, että ohjelmallinen osuus jäi meiltä väliin ja käytimme aikamme kiertelemällä alueella omin päin. 


Paperinukkejakin oli mahdollista askarrella :)Semmoinen sunnuntai se :) Nyt tämä tyttö lähtee pakkaamaan, sillä huomenna alkaa kesäloma ja lauantaina on lähtö viikoksi Kreetalle! Palailen siis blogin puolelle seuraavaksi varmaan lomakuvien muodossa :)Kuva: Weheartit.com
Kuva: Weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti