maanantai 12. toukokuuta 2014

Reissuja

Viimeisiin pariin viikkoon on mahtunut kaksi reissua Suomen sisällä. Ensimmäinen suuntautui Porvooseen, jossa opiskelin muutaman vuoden ja kävin nyt viimeistelemässä tutkintoni. Opiskeluaikanakin pidin kaupungissa eniten sen vanhasta osasta, joka jaksaa aina viehättää. Ilma oli tällä kertaa aika harmaa, mutta näpsin kuitenkin muutaman kuvan pikavisiitiltäni:Viime viikolla suuntana olikin sitten Kuopio, jossa vietimme pari yötä. 


Yövyimme Atlas-hotellissa, ja hyvin viihdyttiin. Parasta huoneessa oli ehdottomasti kylpyamme! Poikaystävän ahertaessa pääsykokeissa oma aikani kului ammeessa loikoillen :D Sitten joskus kun asun omassa talossa niin siellä on oltava kylpyamme, tassullinen mieluiten :)
Kylpyseurana toiminut kirja

Kuopiossa kävin myös parilla kirppiksellä, ensin tässä CityPörssissä...


... ja sen jälkeen Charlotte's Second Handissa, jossa oli ihan mukavasti vintagetavaraa; vaatteita, lehtiä, kenkiä yms.


Mukaan tarttui musta hame, josta yksityiskohta alla. Se tarvitsee kuitenkin hieman muokkausta, täytyy vähän kaventaa, joten näette koko hameen sitten kun se on muokattu :)


Kuopiosta täytyy mainita vielä yksi ihana kahvila, johon ystävä vei minut. Jos liikutte Kuopiossa päin, käykää kurkkaamassa Kaneli-kahvilaa, suosittelen lämpimästi kaikille vintagemielisille! Vanhan ajan henkeen sisustettu musiikkia myöden ja nettisivuilta lueskelin että siellä olisi lisäksi vintagemyyntiäkin, taisi jäädä itseltä huomaamatta se kun keskityin herkulliseen suklaakakkuun :)

Tilasin juuri kolmannen kauden Downton Abbeyta. Heräsin vähän myöhään katsomaan tätä sarjaa mutta nyt olenkin sitten ahminut jo kaksi kautta putkeen :) Hauskaa alkavaa viikkoa!

Kuva: Google


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti