torstai 22. toukokuuta 2014

Menovinkkejä!

Tulevana viikonloppuna tapahtuu täällä Turun seudulla vaikka mitä ja ajattelin vinkata parista tapahtumasta.

Lauantaina vietetään Siivouspäivää, jolloin kuka tahansa voi pitää kirpparia missä tahansa. Turussa ainakin Rautatien- ja Kupittaanpuistoissa näyttää olevan paljon myyjiä paikalla ja vilahti siellä muutamaan kertaan vintage-sanakin. Allekirjoittaneelle sattui taas sopivasti työvuoro lauantaille joten kojujen kiertely jää väliin... mutta jääpähän teille muille sitten enemmän löydettävää!

Kuralan Kylämäessä taas järjestetään viikonlopun aikana Vintage-teemaiset kyläjuhlat. Ohjelmaa pääsee kurkkimaan tästä. Teemana on 50-luku ja ohjelmassa on muun muassa maksuttomia opastuksia Kuralan Kylämäkeen, 50-luvun muotinäytöstä, musiikkia ja myyjäisiä. Ohjelmaa on siis molemmille päiville nyt tulevana viikonloppuna 24-25.5.

Jos kaipaa sunnuntaiksi vielä lisää ohjelmaa, voi suunnistaa ihanaan Portsaan jossa järjestetään taas katumarkkinat klo 11-15. Paikalla on kirppismyyjiä ja muuta mukavaa kauniissa puutalomiljöössä, toivottavasti kerkeisin itsekin piipahtamaan :)

Jos viikonloppu on yhtä aurinkoinen kuin alkuviikko niin kyllä kelpaa kierrellä ulkoilmatapahtumissa!

P.S Kamerani oli väliaikaisesti hukassa, joten postaukset ovat viivästyneet, mutta pian niitä kuviakin taas tulee, muun muassa pari kirppislöytöä odottaa esittelyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti