tiistai 29. huhtikuuta 2014

Maanantai

Tiedän että eletään jo tiistaita, mutta mulla oli eilen huippukiva maanantai, josta en ehtinyt eilen postata. Joten jaan sen teidän kanssa nyt! Vietin vapaapäivää, joka alkoi päiväleffalla. 


The Grand Budapest Hotel oli paitsi otteessaan pitävä ja nokkela, myös visuaalisesti aivan hurmaava. Vaikka tietysti elokuva sivusi vakavia aiheita, mutta oli se silti vaan niin kaunis. Jossain arvostelussa leffan oli kuvailtu olevan kuin karkki, ja se piti kyllä paikkansa. Suosittelen! 

Kuva: Google

Ensimmäinen Wes Andersonin elokuva jonka näin, mutta ei taatusti viimeinen. Seuraavaksi ajattelin katsastaa Moonrise Kingdomin.Kuva: Google

Elokuvan jälkeen piipahdin Olga-neidissä, enkä joutunut tällä(kään) kertaa lähtemään tyhjin käsin:

Blogger ei halunnut laittaa kuvaa oikeinpäin..

Supersöpö vaaleanpunainen vekkihame ja nauhakengät, yhteensä 18 euroa. 

Olga-neidistä kipitin Wiklundin kahvilaan, jossa puuro-osasto oli uudistunut. Ennen oli tarjolla yhtä puuroa, nyt oli kolmea. Valinnanvaikeuden jälkeen päädyin kuitenkin uuniohrapuuroon, nam :)


Puuron jälkeen suuntasin pikkusiskon luokse kyläilemään. Ja syömään. Sisko kokkasi ja allekirjoittaneen tehtäväksi jäi syöminen. Melko toimiva tehtäväjako!Tässä vielä kuvaa päivän asusta. Hame ostettu Uffilta joskus kauan sitten ja paita on melko tuore ostos Kaarinan Ykköstien kirppikseltä.


Loppuun vielä viisaita ajatuksia siskon jääkaapin ovesta bongattuna.


Tänään kävinkin sitten Porvoossa, mutta siitä lisää vaikkapa huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti